Sunday, February 16, 2014

Sekolah Kebangsaan Laguna Merbok telah dibuka.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Maaflah lama tidak kita tidak bersua di alam siber. Tangan ini tak sempat nak menulis entri dek busy dengan tugasan-tugasan lain.

Hari ini saya gagahi jugak untuk menulis tentang Sekolah Kebangsaan Laguna Merbok yang telah dibuka sejak awal sesi persekolahan tahun ini. Saya rasa amat bersyukur kepada Allah, penantian saya dan warga Bandar Laguna Merbok telah menjadi realiti.
  

Suatu ketika dahulu, saya pernah menulis tentang pentingnya didirikan sebuah sekolah di tapak ini.




Kini sekolah ini telah dibuka dan menempatkan pelajar-pelajar dari darjah 1 hingga 5. Moga sekolah ini menjadi sebuah sekolah yang cemerlang samada dalam bidang akademik atau kokurikulum. 

Sek. Keb Laguna Merbok, Bandar Laguna Merbok, Sg. Petani, Kedah.



18 comments:

Bin Muhammad said...

Gambar luar pagar jer...:)
Semoga ia beri lebih kemudahan kpd penduduk setempat.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga dengan pembangunan sekolah ini dapat memudahkan penduduk setempat (pelajar)..

Shaiful Zaidi said...

Kalau nak lihat foto bhg dlm kena buka link blog sek tersebut.

Shaiful Zaidi said...

Bukan hanya pelajar tetapi juga ibu bapa dan waris.

Khai♥Rin : anies said...

Mn tau kn...rezeki org rumah en shaiful minta tkr ke sini kelak...;)

krole said...

syukur alhamdulillah... moga dapat mempermudahkan pelajar2 yang belajar disana.. sekolah baru... semangat baru... moga melahirkan pelajar2 yang cemerlang kelak~

Shaiful Zaidi said...

Rasa2 x kut....dia lebih selesa dgn tpt kerja sekrg..

Shaiful Zaidi said...

Tq krole..

PearlVelvet SueQys said...

salam kenal, singgah & follow sini

Shaiful Zaidi said...

Salam kenal. Terima kasih. Saya dah follow back.

Cik Misstree said...

Cantik templat baru blog ni.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Dah semakin senang bila ada sekolah dekat dengan rumah sendiri.

Kesuma Angsana said...

alhamdulillah, sesuatu yg bermanafat utk semua

Shaiful Zaidi said...

Terima kasih Cik Misstree.

Shaiful Zaidi said...

Ya..jln kaki ke sek pun boleh...

Shaiful Zaidi said...

Alhamdulillah...

Muhammad Nasron Abdullah said...

Sek Menengah takda ka...

Shaiful Zaidi said...

@Muhammad Nasron Abdullah
Moga akan dibina SMK Laguna Merbok pd masa depan.

Related Posts with Thumbnails