Sunday, January 27, 2013

JJCM Lagi @ Naim Gulai Sembilang, Sg. Pial.

Assalamualaikum dan salam sejahtera  .

Maaflah busy  skit 2, 3 hari ni coz my students dah nak exam. .So..saya sibuk dgn program2 ulangkaji pelajar dan consultation hour. 

Entri bergambar jer. ..

Naim Gulai Sembilang yg cukup glamour...

7 comments:

Hayati Harun said...

wah..nampak cam sedap,tapi sy ni sebenarnya x leh makan ikan sungai,pernah sekali cuba,sudahnya saya pening pening lalat,loya dan muntah2...sampai skrng x berani nak makan

che mid said...

Oh saya paling minat ikan sembilang.. tapi bila mmasak gulai tu rasa macamana ya.. macam kari atau macam asam pedas.. apa pun, terliur dah nii..

Che Mid dah pindah semula ke Klang setahun yang lepas..

ANIM said...

lama dah tak singgah sini...

krole said...

wuah..msti sedai gulai sembilang tu..kalola krole mmpu..insyallah akn kesana jgk satu hari nnt~

Kesuma Angsana said...

aduhai tgk pic pun dah tau sedap ni

mama said...

ehem..mama tak makan ikan dr kecil lagi..hu2x..tapi en.hb suka makan ikan sembilang !!

Chekgu Anitt said...

tul2 sedap terutama bl nmpk sambalnya tu..
lapar dh ni..

Related Posts with Thumbnails