Tuesday, January 29, 2013

Header Baru Blog LagunaMerbok.


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan-rakan dan semua pembaca. 

Apa khabar anda hari ni? Alhamdulillah siap jugak header baru blog saya, LagunaMerbok. Dengan bantuan saudari Nurul Husna header ini telah disiapkan. Komen la skit tentang header baru ni.

Sesiapa yang berminat untuk design Header/Banner blog atau website, bolehlah hubungi saudari Husna melalui email ni: husna7264@yahoo.com.

Caj yang dikenakan sangat berpatutan dan bayaran boleh dibuat secara online.

13 comments:

Kesuma Angsana said...

wah sgt2 menarik.. tahniah ye

Roslan Putra said...

cun.... nak buat header ... tp takde idea + kurang masa berkreatif....

krole said...

wuah! serius bro..header baru ni malatop! terus nampak stail blog bro~ pengunaan warna dan edit pun menarik..amat sesuai dengan blog ni~

krole said...

wuah! serius bro..header baru ni malatop! terus nampak stail blog bro~ pengunaan warna dan edit pun menarik..amat sesuai dengan blog ni~

Kniedaz said...

nak buat header tapi tak berkesempatan lagi...nice one!

ANIM said...

dari header ni dapatlah pengunjung agak isi blog shaiful. ada gambar sawah, ada gambar burung., gambar sungai.suka suasana kampung..gambar hujung tu tak pasti, rumah ke masjid...

mama said...

assalam en.shaiful.. sgt cantik header baru ni..tahniah..
mama pun baru tukar header.. ;)
mood tahun barulah katakan..

KM7 said...

tahniah..cantik.

khairul hassan said...

wow ..terserlah kehanseman kawan ku !

Kasih Salina said...

cantik header baru..

Mia Liana said...

sweeet..... ok ni..

shaiful zaidi said...

masjid BLM

BUNDA a.k.a KN said...

ok latu...bunda tak tau langsung..

Related Posts with Thumbnails