Sunday, November 4, 2012

Tapak Baru Pasar Malam Laguna Merbok.


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ini hari Ahad dan kebiasaannya akan ada pasar malam di kejiranan Bandar Laguna Merbok. Sebenarnya tapak pasar malam Laguna Merbok telah berpindah untuk kali yang ketiga iaitu di kawasan lapang berhampiran dengan tapak hospital swasta.



Kawasan ini lebih luas berbanding tapak dahulu dan lebih banyak tempat letak kenderaan. Mungkin ada di kalangan warga Laguna yang masih belum sedar pasar malam telah berpindah tempat (dah sebulan) kerana tempat ini agak terlindung.



  


Macam-macam ada dijual kat sini..

12 comments:

steffany daph said...

(: pasar malam memang best. macam2 ada, harga barang pun berpatutan. by the way, area tu kat mana yer? i dont know sbab sya org sarawak. hehe

steffany daph said...

(: pasar malam memang best. macam2 ada, harga barang pun berpatutan. by the way, area tu kat mana yer? i dont know sbab sya org sarawak. hehe

shaiful zaidi said...

@steffany daph
tq awak datang lagi. kat Sg. Petani, Kedah.

krole said...

kalola krole ada budget..skngni jua p serbu sna bro~

Hanif Idrus said...

Macam2 ada...bila saya pergi ke sana yek...

Kesuma Angsana said...

KA pown selalu gak jln2 g pasar malam ni

shaiful zaidi said...

@ krole
terbanglah kemari...hehehe

shaiful zaidi said...

@Hanif Idrus
ya mcm2 ada...

shaiful zaidi said...

@Kesuma Angsana
ye ke...

Kasih Salina said...

saya belum pernah ke bandar Laguna Merbuk ni..selalu nya lalu jer Sp tu..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bestnye pegi pasar malam.. Kadang-kadang balik lambat. Tak sempat nak ke pasar malam.

mama aini said...

bestnya pasar mlm kat kawasan rumah en.shaiful..

Related Posts with Thumbnails