Sunday, September 16, 2012

Selamat Hari Malaysia.


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Apa khabar rakan-rakan blogger dan silent readers? Maaflah saya tak dapat menulis entri sehari dua coz bzz dengan kenduri dan open house. 

Almaklumlah...Syawal dah di penghujung, so ramailah yang ambil kesempatan untuk adakan rumah terbuka dan ada yang melangsungkan perkahwinan.

Sempena Hari Malaysia pada hari ini, saya ucapkan Selamat Hari Malaysia dan selamat bercuti..

Ke mana destinasi anda hari ni? Saya duduk rumah jer coz ada majlis kenduri di kawasan kejiranan Laguna Merbok hari ni.

7 comments:

eza miza said...

Selamat hari malaysia.. Eza pon dok umah ja... Encik suami kerja shif ptg lak.. Xleh kemana2 la.. Hehe

shaiful zaidi said...

@eza miza
salam...cuti mcm ni elok mengemas rumah jer...hehehe

khairul said...

selamat bercuti bro

Cikgu Ma said...

selamat bercuti =)

shaiful zaidi said...

@ khairul
tq bro.

shaiful zaidi said...

@Cikgu Ma
terima kasih cikgu.

mama aini said...

selamat hari malaysia en.shaiful..

Related Posts with Thumbnails