Wednesday, March 27, 2013

Wordless Wednesday! CPUV Nuffnang ke-6 2013.

Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua.
                                                              Mode: Tengah busy.


28 comments:

❤Kamsiah❤ said...

tak pernah merasa sedekah nuff lagi...kesiannnn,kan..

Kniedaz said...

busy bee ya...ok ^_^

Kesuma Angsana said...

tahniah yer

Khai♥Rin : anies said...

amboi amboi amboiii

mama said...

assalam..tahniah !!..

Bin Muhammad said...

Tahniah! Asik melekat jer...Xpernah lagi merasa. Apa rahsianya?

Shaiful Zaidi said...

ye ke akak. InsyaAllah. ..tiba masanya dapat la BE nuffnang...

Shaiful Zaidi said...

this week mmg betul2 busy....huhuhu

Shaiful Zaidi said...

thank you KA.

Shaiful Zaidi said...

bukan nak menunjuk-nunjuk, tapi nak bagi motivasi kat diri sendiri dan rakan2..

Shaiful Zaidi said...

salam mama. tqvm.

Shaiful Zaidi said...

terima kasih. takda rahsia apa2. cuma terus berbloging walaupun busy dan tak idea nak buat entri...juga setia pd Nuffnang walaupun dpt x byk mana...hehehe

Hisyam Muhibah said...

tahniah.....

Shaiful Zaidi said...

terima kasih saudara.

Etuza Ezawarna said...

wah tahniah bro..dapat juga rezeki ni..bagaimana nak rai rezeki ni ?...ada jg banner iklan Nuf kat pesona..heheheh merepak pula pertanyaan..

Etuza Ezawarna said...

saya ada letak di bloglist 2013..tahniah ya

Ummiarissa Mahdi said...

banyak juga tu ada 2 ye on going...tahniah!

Hanif Idrus said...

Tahniah...
Tahun ini aku susah nak dapat Cpuv..emmmm

Shaiful Zaidi said...

salam...tq. lum boleh rai lg, kena tunggu lebih byk CPUV....hehehe

Shaiful Zaidi said...

terima kasih sekali lg.

Shaiful Zaidi said...

terima kasih sekali lg.

Shaiful Zaidi said...

alhamdulillah. .tqvm

Shaiful Zaidi said...

terima kasih bro. ye ke ..

Amanda Suria said...

waaa...masyuk la nanti ni...

krole said...

pergh! tahniah bro...masyuk...le blanjew2 ni~

Shaiful Zaidi said...

syukur...

Shaiful Zaidi said...

tqvm bro...boleh bah...hehehe

Faridzuan said...

Tahniah! CPUV ni saya tak berapa tahu tapi selalu kadang2 saya tengok ada perkataan 'on going' dalam akaun saya. Saya buat2 tak tahu je. :3

Related Posts with Thumbnails