Tuesday, February 5, 2013

Masa Untuk Jadi Drebar..

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan...

Bila tiba waktu cuti,  saya akan bertukar profesion...hehehe. Saya akan menjadi drebar untuk hantar dan ambil anak dari sekolah. Biasanya isteri saya yang akan lakukan tugas ni.

Cuti panjang jugak, tapi tak dapat pi ke mana-mana coz anak dan isteri tak cuti..

Panjang jugak saya kena baris untuk hantar anak sebelum dapat melepasi traffic light Laguna Merbok. Barulah tau bagaimana kesusahan yang perlu dilalui oleh isteri saya pada setiap pagi.

Lihatlah foto Kat bawah...
Barisan panjang kenderaan keluar dari Laguna Merbok.

21 comments:

dari dapur nasya said...

OK laa tu Tuan....banyak ke dapat tips..hu...hu...hu...

Kakzakie said...

Kakak tiap pagi bawa anak sekali hantar ke sekolah baru pergi kerja. Dah biasa dgn kesesakan di sekolah..

whitecappuccino said...

akak juga hari2 jd drebar anak sbb sekolah sams tapi sorang je la sbb yg len da abis skolah.

Kniedaz said...

pukul berapa hantar anak tu? gelap sungguh

Ummiarissa Mahdi said...

gelap gelita...awalnya hantar anak2...nampak lampu dot dot dot je...

❤Kamsiah❤ said...

hehe...jam berapa tu...gelap gelita lagi..

ANIM said...

selalu juga dengar geng bas sekolah yg duduk sama tempat dengan shaiful duk merungut benda yg sama..
nak buat camne ya..kawasan ramai penduduk...

shaiful zaidi said...

hehehe...takda tips.

shaiful zaidi said...

ye ke...nak buat mcm mana no...

shaiful zaidi said...

kul 6.40 pagi.

shaiful zaidi said...

kul 6.40 Akak..

shaiful zaidi said...

sekolah jauh. ..

shaiful zaidi said...

Ya betul cikgu...semakin ramai sekrg..

shaiful zaidi said...

kesian kat akak. .hehehe

Mar Haini Abdul Rahim said...

kikiki sayangi isteri anda dengan lebihh.. hihi :D

shaiful zaidi said...

setuju..he3x

TiranaAduka said...

kunjungan balas..
Tak pe sekali sekala jd drebar

shaiful zaidi said...

tq..Ya betul..

hainom OKje said...

Jenuh juga nak cari badan keta..heheh

shaiful zaidi said...

Ya la gelap sgt. .nampak lampu jer..

mama said...

he2..sesekali jadi driver mem & anak pun bagus jugak kan?..

Related Posts with Thumbnails