Saturday, February 9, 2013

Gong Xi Fa Cai.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Selamat bercuti buat rakan-rakan semua.

Kepada rakan-rakan dan warga Laguna Merbok yang berbangsa Cina, saya ucapkan Happy Chinese New Year@ Gong Xi Fa Cai. Makan besarlah anda petang ni...

Semalam saya menerima beberapa biji buah limau drp rakan Tionghwa. Terima kasih. Anda bagaimana..banyak dapat limau?

Cuti esok ke mana? Saya ada terima jemputan kahwin kat Laguna ni.

Ok. jumpa lagi..

11 comments:

Mia Kassim said...

Selamat bercuti..... =D

ANIM said...

Saya balik johor bawa buah limau buat ole-ole..
Tak larat nak makan 4 beranak..hihi..

mama said...

assalam en.shaiful..ehem biasanya jiran cina mama akan hantar limau & coklat kat rumah mama pada hari pertama raya cina..aritu beli kat tesco sbb en.papa teringin sgt nak mkn..beli satu kotak,separuh mama bagi `mak` mama..ya mama pun dpt jemputan kawen cuti raya cina ni.. ;)

shaiful zaidi said...

tq Mia

shaiful zaidi said...

selamat jalan cikgu

shaiful zaidi said...

salam mama...semoga sihat dan ceria.

krole said...

walaupn sa bukan cina..tp..nak ucap jgk kat bro~selamat tahun baru cina yew~hihihi..happy holiday~

noor liyana said...

selamat bercuti..:-)

saya cuti2 dok kat rumah je..:-)

Kesuma Angsana said...

yg penting cuti pjg kan hehehe

ummiross said...

bercuti ke mana Shaiful?

afzalsukasuki said...

huhu saya baru lepas bayar saman trafik.adoyai rm150 melepas

tapi nak buat macamana salah sendiri.uhuk3

Related Posts with Thumbnails