Monday, February 18, 2013

Cek Nuffnang Ke-3.


Assalamualaikum dan salam hormat buat rakan-rakan semua. 

Apa khabar anda hari ini? 

Alhamdulillah, saya baru saja terima cek yang ketiga daripada Nuffnang. Tak banyak, tapi ok la hasil berblogging. Semuanya kerana sokongan anda sebagai rakan blogger dan silent readers yang singgah kat LagunaMerbok ni. Jutaan terima kasih buat anda semua.

Bagaimana dengan anda..dah cashout ke belum?

7 comments:

❤Kamsiah❤ said...

sikit atau byk..ianya rezeki...
nuff akak ada 2,3 kupang hehe

Kniedaz said...

seronoknya dapat wang poket...saya xpenah cash out pun..ada la singgit dua ^_^

Mar Haini Abdul Rahim said...

xpenah cash out ag.. haha :D
tahniahh alhamdulillah rejeki ^^

khairul hassan said...

masyukkkk

Yatie said...

Tahniah En Shaiful, kira rezeki juga tu...yg penting perkongsian ilmu selama berblogging ni..semoga terus sukses....

eelobor said...

salam...takpe dapat tak banyak pun, sekurangnya ada dapat jugak drpd tak de langsung kan macam saya. hihihi

mama said...

tahniah en.shaiful..mama tak cash out lagi..;)nak kumpulkan dulu..

Related Posts with Thumbnails