Tuesday, August 14, 2012

Kad Raya Oh Kad Raya.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Tinggal beberapa hari saja lagi kita nak berhari raya...
Sekejap saja masa berlalu..bulan Ramadhan semakin menghampiri akhirnya....

Fasa bulan pagi tadi. Kelihatan sebuah bintang berada hampir dengan bulan.

Hari ini saya baru dapat kad Raya (C&P) dari Kak Kamsiah. Terima kasih akak.. Cantik kad ni..

Kad Raya dari Kak Kamsiah.
Ini pula kad raya yang saya terima semalam...dari Maxis One Club. Thank you Mr Danny Tang (Ketua Maxis One Club).
Kad dan Sampul Raya Dari Maxis

Sebenarnya saya sendiri belum hantar/bagi kad raya kat sapa-sapa..
Duk tengah fikir nak bagi kad raya ka.... atau just SMS, MMS atau email raya jer or ucap saja kat Fb atau blog...

Masih relevan ka kad raya?


4 comments:

Hisyam Muhibah said...

kad raya masih relevan.. salam 10 akhir ramadan memburu al-qadr

ANIM said...

saya dan anak2 juga terpegun lihat satu bintang atas bulan jam 6.50 pagi tadi. tapi taklah capai kamera.
pada saya, apa pun "perantaraan"nya.. ucapannya tetap dihargai.

Kesuma Angsana said...

masih ramai lagi yg kirim kad2 raya ni kalu x xde keje lah pulak abg2 posmen hehehe

Kasih Salina said...

salam..bagi saya pemberian kad raya amat berharga ..tak sama feel nya jika sms, mms, fb dll..

Related Posts with Thumbnails