Sunday, June 10, 2012

Selamat Kembali Ke Sekolah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Gambar Hiasan

Kepada guru-guru dan pelajar-pelajar di Kedah dan Kelantan...Selamat kembali ke sekolah. Sat saja dah dua minggu berlalu.

Warga sekolah di negeri-negeri lain pulak akan kembali ke sekolah esok. Hari ni kebanyakan jalan raya dan lebuhraya akan sibuk. Ramai yang menuju ke rumah masing-masing setelah bercuti di kampung atau di destinasi pelancongan.

Ke mana anda dan keluarga anda sepanjang cuti persekolahan kali ini?

8 comments:

mama aini said...

assalam ..ehem esuk jln akn `jamm` kembali..hu2x..ari ni en shaiful & wife dah start kerja ke?..

man said...

mst dah bz kan..hehehe

caliph shuriken said...

ank sdara sy dh mula gi tadika tadi, hikk...

Kesuma Angsana said...

mak bapak pun sibuk balik le bila school dah bukak ni hehe

Shaiful Zaidi said...

@mama aini
salam mama..biasa la mama. wife sy start keje. saya mmg keje spt biasa. cuti kami dah tak sama...

Shaiful Zaidi said...

@man
mmg bz..hehehe

Shaiful Zaidi said...

@caliph shuriken
baguslah depa dpt jumpa kwn2 semula..hehehe

Shaiful Zaidi said...

@Kesuma Angsana
betul 3x...hehehe

Related Posts with Thumbnails