Friday, June 15, 2012

Salam Dari Medan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah, saya sampai di Polonia International Airport petang semalam. Hari ini, saya akan bersiar-siar di sekitar kota Medan dan akan berkunjung ke Danau Toba.

Oklah setakat ini dulu entri. Nantikan entri seterusnya....

12 comments:

mama aini said...

assalam..`hepi holiday buat en.shaiful & family`..ehem jeles mama tau !!!..ha2x..insyaallah mama & family kesana oct.ni..jgn lupa update hotel2 kat sana juga.. :)

ANIM said...

selamat berlibur..
teringat kenangan ke medan 2010..
jgn lupa bingka ambon dan kek lapis!

Hanif Idrus said...

Selamat berjalan-jalan!!

khairul said...

amboi bro...sakan berjalan no

Explore IPTEK said...

saya kepengen juga kedanau Toba, pasti seru dan indah pemandangan disana.

Shaiful Zaidi said...

@mama aini
salam mama
terima kasih..ok semoga plan mama ke sini Okt. nanti berjln lancar.

Shaiful Zaidi said...

@ANIM
Tq...dah abisdah.

tak jumpa pun kek tu.

Shaiful Zaidi said...

@Hanif Idrus
tq bro

Shaiful Zaidi said...

@ khairul
sekali-sekala bro

Shaiful Zaidi said...

@ Explore IPTEK
mmg indah pemandangan di sana.

Kazman / Sue said...

buat masa ni saya mampu sampai ke Danau kota yang kat setapak kl tu ... heee3x... selamat berjalan2x...

Shaiful Zaidi said...

@Kazman / Sue
dulu2 saya pun selalu pi Danau Kota...cuba tgk danau yg lain pulak.
Tq.

Related Posts with Thumbnails