Saturday, June 18, 2011

Hari Ini Dalam Sejarah........Trafik UP Mendadak.

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog ini. 

Alhamdulillah, hari ini (17 Jun 2011) merupakan hari yang bersejarah pada LAGUNAMERBOK kerana ia mencatatkan jumlah pelawat terbanyak setakat ini iaitu 337 (11.59 p.m).

16 Jun 2011, 2 comments
396 Pageviews
26 Jun 2010, 1 comment
11 Pageviews
17 Jun 2011, 6 comments
7 Pageviews
11 Jan 2011, 4 comments
4 Pageviews
16 Apr 2011
3 Pageviews

Setakat pukul11.53p.m 17.6.2011

Melalui statistik BLOGGER, entri MyVi Baru  didapati memberi impaks kepada peningkatan trafik.

Ramai yang berminat dengan kereta MyVi Baru keluaran PERODUA ini. Ramai yang ingin tahu tentang spesifikasi kereta ini dan harganya. Ramai yang google untuk mendapatkan maklumat tentangnya.

Moga pelawat/pembaca yang pernah singgah di LAGUNAMERBOK akan terus singgah di sini.

Terima kasih.

6 comments:

MaMa AiNi said...

Tahniah !!! wah hebatnya..semuga akan bertambah2 lagi `trafik UP` en.Shaiful...

Shaiful Zaidi said...

@MaMa AiNi
Terima kasih akak coz terus bagi sokongan..

yatie Awang said...

tahniah...semoga lepas ni lebih bersemagat nak berblog...

Shaiful Zaidi said...

@ yatie Awang
terima kasih Pn Yatie..
Harap2 mcm tu la...

Khalipah Mastura Khalid said...

tahniah zaidi. nampaknya followers pun dah banyak dan viewpage pun semakin meningkat. bole kongsi rahsia dengan akak?agaknya blog versi bahasa inggeris ni kurang diminati oleh bloggers kita kut ya?

Shaiful Zaidi said...

@Khalipah Mastura Khalid
Salam kak mas..terima kasih. insyaAllah, boleh. Blog bahasa apa pun ada pembacanya/peminatnya. Ia boleh popular. Cuma kita perlu cari isu/tajuk entri yg menarik. Lps tu kena rajin blogwalking dan tinggalkan url pd shoutmix. Akak juga boleh 'ping' kat Bloggers Group atau publish kat Fb/Twitter..

Related Posts with Thumbnails