Monday, May 30, 2011

Lan Pet Pet, Rozita Che Wan and family...

Assalamualaikum dan selamat pagi.

Semalam, hari yang agak sibuk. Selepas balik dari office saya menziarahi kematian di kampung. Selepas itu, pi makan kenduri di kampung. Lebih kurang pukul 5.00 petang, saya dan abah pergi majlis kenduri saudara di Tokai, Pendang.

Tak sangka pulak dapat berjumpa dengan selebriti terkenal Lan Pet Pet dan isterinya, kakak iparnya Rozita Che Wan serta keluarga mereka. Sambil makan, dapat dengar celoteh Lan Pet Pet yang sungguh mengiburkan. Lan juga menyampaikan beberapa buah lagu secara berkaraoke.


Bersama Lan Pet Pet
Rozita Che Wan dan adik-adiknya. 

Keluarga Rozita.

8 comments:

MaMa AiNi said...

best kan dpt jumpa n bergambar dgn artis 2..dgn ini kita dpt melihat peribadi mereka secara dekat samaada mereka sombong atau sebaliknya !!..

Yatie said...

Assalamualaikum En Shaiful,
Uwaaa seronoknya jumpa artis..tak sangkakan...apalagi mestilah tangkap gambarkan...kalau malu2 rugi woooo...hehehehe...

Niza Romli said...

syoknya dapat jumpa depa!!

Shaiful Zaidi said...

@MaMa AiNi
salam akak...biasa ja akak. depa pun mcm kita gak.. nampak depa pun malu2 ja...maklumlah artis balik kg sendiri.yg x malu Lan Pet Pet shj..hehehe... tp cukup terhibur dgn lawak Lan Pet Pet.

Shaiful Zaidi said...

@Yatie
Salam Kak yatie...
kebetulan jer akak... dah ada peluang, saya pun bergambarlah..hehehe

Shaiful Zaidi said...

@ Niza Romli
biasa jer..xlah seronok sgt.

Cik Cammy Lia said...

wahh..bestnye..rmi x yg amik pic ngan diorg?hehe ke masing2 malu

Shaiful Zaidi said...

@ Cik Cammy Lia
ramai jugak...termasuk saya.
tp rasanya kebanyakan depa dah biasa jumpa Rozita and family coz umah keluarga dia kat area tu jugak.

Related Posts with Thumbnails