Saturday, February 28, 2015

Belajar Main Golf.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Apa khabar rakan-rakan semua? Alhamdulillah semlm saya berpeluang belajar memukul bola golf di Kelantan Golf and Country Club (KGCC) Driving Range, Pengkalan Chepa.

Saya berasa agak kekok pada mulanya, tapi lama-kelamaan bila dah banyak kali memukul bola dengan tunjuk ajar oleh rakan, saya boleh membuat pukulan. Kadang-kadang tersasar jugak....

Sebenarnya bermain golf ni bukan semudah yang disangka. Ada teknik, ada peraturan dan ada banyak benda yang perlu dipelajari dan difahami.

In sha Allah, next time datang lagi. Jom main golf...

6 comments:

❤Kamsiah❤ said...

kat Cinta Sayang ke tu..??

Shaiful Zaidi said...

Kat K.B akak...

Kakzakie said...

Seronok kalau dah pandai main sebenarnya. Dulu kakak kerja di golf resort ada jugalah main sebab masih anak dara masa tu. Sekarang dah tak ada dah:)

Kniedaz said...

wow...

Najib Ariyan said...

tu dia... permainan orang kaya nih... lepas ni kalau ngam boleh ganti Tiger Wood... tukar nama sikit lah... Merbok Wood gitu... hehehehe

Khai♥Rin : anies said...

Tu diaaaaaa...da mcm harimau woods ;-)

Related Posts with Thumbnails