Wednesday, January 28, 2015

Wordless Wednesday!- 50 Cikgu Terbaik Global.

Tahniah kepada Cikgu Yasmin Noorul Amin yang terpilih sebagai calon 50 cikgu terbaik global. Cikgu Yasmin ni rakan satu batch dengan saya semasa belajar di Sekolah Sultan Mohamad Jiwa suatu ketika dulu. Semoga sukses.  


5 comments:

Bin Muhammad said...

Tahniah buat beliau! Satu pengiktirafan yg sungguh membanggakan!
Bila pulak nama cikgu SZ nak tersenarai?

SalbiahM said...

one of the few engineer yang lebih prefer jadi cikgu.tahniah cikgu Yasmin..pasni cikgu SZ pulak ke..mana tau kan?

Shaiful Zaidi said...

@Bin Muhammad
Saya rasa diri ini masih banyak kekurangan....
In sha Allah kalau dah bersedia nanti...hehehe

Shaiful Zaidi said...

@ SalbiahM
Ramai juga kenalan saya yg sekarang bertugas sebagai guru, dulunya seorang engineer...
hehehe....tak dapat pengiktirafan pun takpa asalkan anak didik kita berjaya pd masa depan...

Cikgu Sab said...

Ni my coursemate masa kat usm..

Related Posts with Thumbnails