Tuesday, September 2, 2014

Amanjaya Specialist Centre(ASC) Bandar Laguna Merbok dibuka hari ini.

Amanjaya Specialist Centre

Berita baik buat warga Bandar Laguna Merbok dan Sg. Petani, sebuah hospital yang dikenali sebagai Pusat Pakar Amanjaya atau Amanjaya Specialist Centre akan dibuka mulai hari ini. 'Hospital hijau' yang pertama di Malaysia ini terletak berhadapan dengan Masjid Andalusia. Ia dilengkapi dengan 108 katil dan mempunyai pelbagai kemudahan.

Untuk info lanjut, sila layari ascsp.com.my

14 comments:

Khai♥Rin : anies said...

wahhh bertambah laa kemudahan ya..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Hospital baru untuk mereka yang mampu sahaja.

❤Kamsiah❤ said...

pilihan selain Metro...

Abah Zuki said...

sy mampu gi spital kerajaan sahaja. hmm..bila nak jumpa abe kie? kan dah dok di Pasir Puteh?

Bin Muhammad said...

Satu kemudahan buat penduduk disana tapi hanya bagi mereka yg mampu jer la...

Kniedaz said...

Salam,

Apa khabar? Hehehe
Ada tambahan hospital, so ok la tu

Shaiful Zaidi said...

@Khai♥Rin : anies
ya..mcm2 ada kat Laguna..

Shaiful Zaidi said...

@Pokok Manggis Depan Rumah
yg guna medical card pun boleh kut...

Shaiful Zaidi said...

@❤Kamsiah❤
selain metro, pantai dan GH..

Shaiful Zaidi said...

@Abah Zuki
ye ke..
in sh Allah minggu ni kita jumpa..

Shaiful Zaidi said...

@Bin Muhammad
ia sebenarnya memberi lebih banyak pilihan kepada pesakit utk mendapatkan rawatan..

Shaiful Zaidi said...

@Kniedaz
w'salam..alhmadulillah sihat.

AISYAH said...

Assalamualaikum.saya aisyah .baru habes belajar di PICOMS .. saya ambil bidang physiotherapy .. agak ada x lagi jwatan physiotherapy ..

AISYAH said...

Assalamualaikum.saya aisyah .baru habes belajar di PICOMS .. saya ambil bidang physiotherapy .. agak ada x lagi jwatan physiotherapy ..

Related Posts with Thumbnails