Monday, May 5, 2014

Iklan Jawatan Kosong di Hospital Pakar di Bandar Laguna Merbok.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hospital Pakar di Bandar Laguna Merbok

Apa khabar rakan - rakan semua?  Moga semuanya sihat.

Hari ini saya ingin war-warkan iklan jawatan kosong di Hospital Pakar yang baharu dibina di Bandar Laguna Merbok. 

Mana tau ada di kalangan anda, saudara mara atau rakan-rakan yang sedang mencari kerja berminat dengan bidang kerja yang ditawarkan (banner).

So...jangan tunggu lama-lama, nanti jawatan tersebut dapat kat orang lain.

Ok...setakat ini dulu.

39 comments:

❤Kamsiah❤ said...

ada pilihan la ya..utk hosital pakar kat sg petani...selain Metro..

Shaiful Zaidi said...

Ya akak ..selain Metro, Pantai dan Hospital Sultan Abdul Halim. ..

Teacher Basariah said...

hospital pakar ni yang bumiputera islam ke cikgu?tak sabar nak tgg hospital pakar yang islamik..(^_^)

Cik Misstree said...

Sesiapa yang mampu pergilah ke hosp swasta, bagi peluang kepada sesiapa yang tidak mampu mendapat rawatan di hosp kerajaan.

Khai♥Rin : anies said...

kalu apply ni mesti dpt sbb ada experience keje kt spital ;-)

Shaiful Zaidi said...

Bukan kut.... In sha Allah nanti ada tu yg Islamik..

Shaiful Zaidi said...

Yup...kalau ada medical card boleh pi private...

Shaiful Zaidi said...

Ye ke...elok sgt tu...hehehe

mohd rizal said...

Saya nak minta juga.kalau dapat alhamdulilah la

Shaiful Zaidi said...

Good luck.

Iena Shidi said...

assalam..nak tanya.. kalau pegi tempat ni terus interview ke macam mane??

Shaiful Zaidi said...

W'salam...saya cuma war2kan. Utk info lanjut kena call Amanjaya Specialist.

Sunita Kuty said...

Hw 2 apply?

Shaiful Zaidi said...

Take the application form at ASC.

sumaiyah said...
This comment has been removed by the author.
sumaiyah said...

salam..apa syarat-syarat permohonan jawatan kosong ni ea?

Shaiful Zaidi said...

W'salam. ..sila berhubung dgn Amanjaya Specialist utk mengetahui syarat2nya. Tq

Mohd Rizwan said...

Salam wbt..utk bahagian teknikal ada x?saja bertanya

Shaiful Zaidi said...

W'salam wbt..may be General worker tu ada kaitan dgn teknikal. Apapun utk kepastian elok hubungi ASC.

Muhammad Fakri said...

Salam sy berminat nk apply kerja sbgai staff nurse...jika xlayak atau penuh sy mohon apa2 jawatan untuk sy... atendent nurse aid general worker atau lain2 yang kekosongan... sy tggl area sg lalang...

Shaiful Zaidi said...

W'salam. .just apply. .mana tau ada rezeki.

fida khalida said...

salam...ade lg x jawatan kosong ni

Shaiful Zaidi said...

Waalaikumussalam. .ada lg kut...try la apply

yanti basri said...

Salam..nk tnya yg fresh staff nurse xda pgalamn bkja bleh applyx

Shaiful Zaidi said...

@ yanti basri
w'salam..cubalah apply. mana tau ada rezeki..
working experience tu adalah value added..

Nurtakaful said...

Klu sapa2 nk jimat p hospital pakar, blh buat medical card..hubungi 0134544200 klu nk tw mcm mn..
Sgt2 bgus utk individu @ family..

dania ania said...

bila nk bkk agak2 ny ea??huhu

Sweet Hany said...

salam..sya nk tya.. haritu sya dh hntar resume, adkah saya masih perlu mngisi application form?

Julie John said...

Still open for application post srn ??any email add which i can submit my resume..tq...any chance can leave ur email add at my juliejohn90@yahoo.com..

Shaiful Zaidi said...

info lanjut tentang ASC..sila layari
http://ascsp.com.my/

Cahaya Mutiara said...

Blh apply lg x

Hisham Naim said...

Driver masih ad tak kekosongan

Wan Adyla Wan Ahmad said...

jawatan kosong di Hospital Pakar Bandar Laguna Merbok ada tak lagi ? kalau ada boleh tak inform saya ..
email : wanadyla95@gmail.com

Narishah Shah said...

Klau orang yg xdak sijil bolh mohon ka ..tp adaa pngalamn 7 tahun nurse aide

Narishah Shah said...

Klau bolh ..bolh dak email saya ..narishahiskandar82@ gmail.com

Narishah Shah said...

Klau bolh ..bolh dak email saya ..narishahiskandar82@ gmail.com

ABC POWER SERVICES said...
This comment has been removed by the author.
nurul husna said...

Nk apply staff nurse kne ambk borang jgk ke..klau sent rsume by email trus blh x

nurul husna said...

Nk apply staff nurse kne ambk borang jgk ke..klau sent rsume by email trus blh x

Related Posts with Thumbnails