Thursday, January 2, 2014

Surprise....Kek Hari Lahir.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

     Terlebih dahulu saya ucapkan terima kasih kepada semua rakan-rakan dan anak didik yang mengucapkan selamat hari lahir kepada saya sama ada melalui blog, Facebook, Whatsapp dan media-media sosial yang lain.

      Semalam saya dikejutkan dengan Kek Hari Lahir yang disponsor oleh anak-anak didik saya. Sebenarnya saya tidak pernah menyangka surprise ini. 
   
          Pandai depa berlakon, seolah-olah nak dapatkan penjelasan saya tentang soalan tutorial. Rupa-rupanya depa dah plan awal untuk majlis hari lahir saya. Terima kasih kepada Amirul, Khairul Fahmi, Zahim, Zulhilmi, Syimir, Farah, Nadzirah, Nur Ainie dan Siti Maisarah dari tutoran C2T9b. Hari ini dalam sejarah....First time saya dapat penghargaan sebegini sepanjang perkhidmatan saya.

Kek Hari Lahir

Wajah-wajah ceria pelajar-pelajar kejuruteraan awam, C2T9b
SZ: Semoga anda semua mendapat keputusan yang cemerlang dalam UPS 2 dan PSPM 2 nanti, seterusnya menjejakkan kaki ke menara gading.

7 comments:

❤Kamsiah❤ said...

wahhh...ada suprise utk lect depa noo...

Kniedaz said...

Seronoknya dapat surprise kan...itu maknanya mereka sayang lecturer mereka ni ^_^

Bin Muhammad said...

Dapat kek suprise! Senyum sampai berhari2 lah ni... :)

ANIM said...

terharu kan bila ada anak murid prihatin begini...
seronokle shaiful...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Terharu bila ada kejutan macam ni kan. Selamat hari lahir tuan :-)

Hanafi Abdullah said...

ya..benda macam ini kadang-kadang membuat kita terhibur..

Entri Terkini : Review Blog : Kaki Travel Khairuddin

Khalipah Mastura said...

Happy belated birthday zaidi. bestnye dapat kek ya. they love you !

Related Posts with Thumbnails