Sunday, December 15, 2013

Wallpaper Baru.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan-rakan Blogger dan silent readers.

Sudah menjadi trend masa kini untuk memasang wallpaper pada dinding rumah. Saya pun tidak ketinggalan untuk turut sama menghiasi rumah dengan wallpaper terbaru.

Wallpaper pilihan isteri saya ini telah dipasang semalam. Pemasangannya mengambil masa lebih kurang 3 jam. Sebelum ini dinding ini dicat dengan dengan warna oren. Kemudiannya bertukar kepada hijau dan terkini dengan wallpaper corak bunga.

Sebenarnya banyak corak wallpaper terkini di pasaran. Pilih sahaja yang mana anda suka. Harganya bergantung kepada jenis dan kualiti bahannya.

Berminat? .... sila kunjungi kedai - kedai hiasan dalaman yang berdekatan dengan rumah anda.

8 comments:

Abe Kie said...

salam. macam comel je? sy pun cadang nak tampal wallpaper bagi menghilangkan contengan anak2 di dinding tu..

ANIM said...

saya pun suka lihat rumah dihiasi wall paper...
cuma rumah sendiri belum berkesempatan

Kasih Salina said...

saya suka juga gan wallpaper..cantik jugak motif flora camni..

Kesuma Angsana said...

cantik warnanyer... lembut !

Khai♥Rin : anies said...

uiii berseri la rumah ye... tp umah en.shaiful mmg cantik...

Kniedaz said...

Wah...cantik tu..terasa macam di luar negara pulak

❤Kamsiah❤ said...

akak cuma pasang border ja..kalau wallpaper suka english style..

Bin Muhammad said...

Berbunga2 di dalam rumah nampaknya.
Mesti terasa dalam taman sepanjang masa... :)

Related Posts with Thumbnails