Friday, August 2, 2013

Telefon Pintar Percuma di Amanjaya Mall.

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Anda nak telefon pintar percuma? Kalau nak, boleh datang ke Amanjaya Mall, Sg. Petani.  Ada promosi drp pihak DiGi.
Tapi syaratnya mesti dipatuhi...Berumur antara 21 hingga 30 tahun dgn pendapatan bulanan tidak melebihi RM3000.
Menurut promoter yg saya jumpa tadi, kena fotostat IC, hanya bayar RM 50,  anda akan dapat telefon pintar percuma tanpa kontrak. (iklan kata free tapi kena bayar jugak??)...

14 comments:

misz sheyla said...

kite pn amek hp ni...rm50 tu untuk simcard n kredt dlm sim tu

Shaiful Zaidi said...

@misz sheyla

ok. terima kasih utk penjelasan.

Mysara Ab Rahman said...

jauhnyer! yg dkt2 cni xda ke?

Abe Kie said...

abe x layak sbb dah masuk 40..x de ke pakej utk beliatua?

Amin A. R said...

kolig saya ada dapat yang ini...tapi henpon cap alcatel jer lah :)

Khai♥Rin : anies said...

bleh caya ke ni? nnt dpt hp tangan kedua...

krole said...

huhuhu sebenarnya ada jgk promosi bgini kat tempat krole...tapi dah habis waktu hari prtama lagi...tak smpat nak join sekaki~

caliph shuriken said...

yup, skrg ada byk company wt mcm2 promosi.. ada yg bg free tapi still kena ikut T&C diorg *bmakna x free laa kn ^^

*bro shaiful.. klau x silap sy pnah nampak bro kt Cmart x lama dulu.. tapi sy x tegur laa, hikk...

Shaiful Zaidi said...

@Mysara Ab Rahman

yg tu kena tanya sykt telekomunikasi..hehehe

Shaiful Zaidi said...

@ Amin A. R

ye ke..maybe depa kena pelbagaikan jenis hp yg ditawarkan..

Shaiful Zaidi said...

@Khai♥Rin : anies

tak pasti pulak Anies. first time dgr istilah 'tangan kedua'= second hand?

Shaiful Zaidi said...

@krole

kalau sambutan sebegitu, mereka sepatutnya tambah stok hp supaya lebih ramai dpt peluang memiliki smartphone...

Shaiful Zaidi said...

@Abe Kie

sama la kita...cuma saya muda skit drp Abe Kie..

satu saranan pertanyaan yg baik, bukan orang muda sj perlukan telefon pintar, 'beliatua'pun perlukan jugak...

Shaiful Zaidi said...

@caliph shuriken

betul 3x..

ye ke...pasai apa tak tegur...
ini mesti pasai caliph tgh jln dgn girlfriend....hehehe (melawak jer)

Related Posts with Thumbnails