Wednesday, June 5, 2013

Nuffnang CPUV Campaign Lagi.

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan maya semua.

Apa khabar? Harapan saya agar semuanya sihat. Salam Isra' Mikraj daripada saya. Semoga kita semua dapat menghayati peristiwa besar yang berlaku lebih 1400 tahun yang lalu. Selamat bercuti kepada yang bercuti esok. Kedah cuti...hehehe

Petang ni saya nak berkongsi tentang Nuffnang CPUV Campaign a.k.a BE. Bukan nak menunjuk-nunjuk, cuma nak memotivasikan diri sendiri agar lebih bersemangat untuk berblogging. Kadang-kadang terasa malas untuk menulis entri, kadang-kadang takda idea dan kadang-kadang kesibukan melanda. 

So, bila tengok reward daripada blogging ini hasil kerjasama rakan-rakan maya dan silent readers yang singgah dan klik iklan di sini, maka minat untuk terus berblogging kembali membara. Terima kasih yang tidak terhingga buat anda semua.

CPUV yang kesebelas untuk tahun ini ialah KIA- What is Project C? Baru start semalam. DiGi WWWOW 2013 pun masih ON GOING. So, jangan lupa KLIK! Thanks.

Campaign
Blog
Start Date
Status
DiGi WWWOW 2013
lagunamerbok.blogspot.com
18 May 2013
On Going
KIA - WHAT IS PROJECT C? ...
lagunamerbok.blogspot.com
04 Jun 2013
On Going
Hotlink Twitter Freezone
lagunamerbok.blogspot.com
25 Apr 2013
Credited
AOTG Explorer Blogger Eve...
lagunamerbok.blogspot.com
22 Apr 2013
Credited
Project Breeze Pop pop
lagunamerbok.blogspot.com
08 Apr 2013
Credited
British Council UK March ...
lagunamerbok.blogspot.com
18 Mar 2013
Credited
Twisties Superstarz-X
lagunamerbok.blogspot.com
18 Mar 2013
Credited
U Mobile - Broadband Prom...
lagunamerbok.blogspot.com
20 Feb 2013
Credited
GSC Beautiful Creatures
lagunamerbok.blogspot.com
18 Feb 2013
Credited
DiGi iPhone 5
lagunamerbok.blogspot.com
21 Jan 2013
Credited
GSC The Impossible
lagunamerbok.blogspot.com
14 Jan 2013
Credited

8 comments:

Nabeel Fikree said...

Tahniah bro! Banyak dah tu :p

Khai♥Rin : anies said...

Vavavavavaaaaa

krole said...

halamaks! banyaknye! tak pnah g rase BE camtu...ni kalo blogger el nmpk confirm dia jelez...hihihi

Bin Muhammad said...

Entri yang membuatkan saya jeles...
Tahniah! Murah rezeki cikgu :)

❤Kamsiah❤ said...

akak tak pernah merasa duit nuff..:(

Kakzakie said...

Wah... banyaknya cikgu. Ini kalau kena 1 ringgit tiap satu pun dah berbaloi kalau kena 3-4 bulan..

Kesuma Angsana said...

tahniah mmg terbaik !

Shaiful Zaidi said...

terima kasih semua yg bagi komen.

Related Posts with Thumbnails