Friday, June 28, 2013

JJCM @ Big Mouth Republic Restaurant.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dah lama saya tak publish entri tentang JJCM. Kali ini Big Mouth Republic Restaurant di Taman Sejati berhadapan dengan Parkson menjadi pilihan saya.

Restoran ini menyediakan peklbagai jenis hidangan samada makanan biasa atau western food.

Saya oder nasi goreng udang ( regular) dgn Cappuccino Ice. Makanan yang type big mouth utk 2 orang makan. Type regular pun cukup banyak, kalau ambil big mouth sure tak habis makan sorang.

Isteri makan nasi goreng kampung, manakala Haifa pula pilih chicken chop.

Overal..servisnya cepat dan makanannya sedap.

4 comments:

ANIM said...

menjelang malam. penuh dengan pelanggan yang menunggu tempat duduk cuma tempatnya saja agak sempitkan..
western foodnya boleh dipuji tapi makanan kita kurang sikit di tekak saya

Khai♥Rin : anies said...

bleh try ni nnt ;-)

Kakzakie said...

Sedapnya... Kalau kakak rasanya pilih macam anakanda Haifa. Tetiba kakak teringin nak makan chicken chop pulak:)

Amin A. R said...

1 kedai yang bagus, servisnya harus cepat selain makanan yang sedap :)

Related Posts with Thumbnails