Sunday, May 19, 2013

Cenderamata Dari Korea.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Setelah 18  hari bercuti, hari ini saya kembali bertugas seperti biasa.

Minggu ni, students masih belum ada. InsyaAllah,  next week 27 Mei 2013,  pelajar2 baru akan mendaftar.

Alhamdulillah,  hari ni saya mendapat satu cenderamata daripada seorang rakan yang bercuti di Korea. Terima kasih.

Sweet sangat bookmark ni.

8 comments:

Amin A. R said...

comelnya

Amin A. R said...
This comment has been removed by the author.
Mysara Ab Rahman said...

alahai comelnyer...

teratai said...

Suka sangat bookmark gini,comel:)

❤Kamsiah❤ said...

ramai yg tgh pening skrg,nak pilih dip atau matrik...:)

krole said...

wuahhhh mmg cumil bookmark tu hihihi~import dr korea tu

Kniedaz said...

wah..dari jauh tu...kat sini student diploma lambat lagi masuk..cuma ada student degree yang tak ramai mana ni je

Kesuma Angsana said...

mmg comel sgt hehehe!

Related Posts with Thumbnails