Saturday, April 6, 2013

JJCM @ Pohon's Kitchen.

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Malam tadi saya dan keluarga berkesempatan makan ' western food' kat Pohon's Kitchen berhampiran dengan kaki Gunung Jerai.
Restoran yang baru dibuka lebih kurang 2 bulan menyediakan pelbagai jenis hidangan yang menyelerakan. Terima kasih kepada cikgu Anim yang telah memperkenalkan kpd saya tentang restoran ini.
Servisnya cepat dan harganya reasonable.
Gazebo
Fish N Chips
Double chop ( Chicken + Lamb)
Chicken chop
Banana split

9 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Dia buka waktu mlm je ke?

Shaiful Zaidi said...

siang pun bukak...

ANIM said...

Haha...saya pun nak mai lagi. Nk dok atas pondok tinggi tu pulak ( kalau tak takut panjatlah)

Shaiful Zaidi said...

saya pun teringin nak naik pondok yg tinggi tu, tapi anak dan isteri tak nak..

Hanif Idrus said...

Cantik gak design kedai tu yekk..

Bin Muhammad said...

Menarik restoren ni, dekorasi yg mengujakan.
p/s: Sesekali pekena makanan barat...syok juge.

Kesuma Angsana said...

mmg nampak sedap & meanrik kat sini

caliph shuriken said...

oic, tempat mamam kt area situ.. nice sharing ^^

mama said...

ehem terliur mama tgk pic.makanan dia..bilalah dapat berkunjung kesana ni?.. :(

Related Posts with Thumbnails