Monday, March 4, 2013

KMTK Johan Inovasi Kejuruteraan i-DICA 2013.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya dah balik ke Laguna Merbok setelah 3 hari berada di PD.

Alhamdulillah..saya sebagai salah seorang urusetia i-DICA 2013 KMTK , berasa sungguh gembira atas kejayaan kolej kami memenangi tempat pertama kategori Inovasi Kejuruteraan.
Tahniah kepada pensyarah pembimbing, Tn Zulkifli Aziz dan 3 pelajarnya yang telah mengharumkan nama Kolej Matrikulasi Teknikal Kedah (KMTK).  Bagi kategori lain..tahniah jugak. Anda telah buat yang terbaik untuk kolej.
InsyaAllah,  cuba lagi pada masa depan.

" Kecemerlangan Menjana Teknokrat Kompeten".
.
Buat rakan2 Blogger, terima kasih coz sudi singgah di sini walaupun dalam tempoh beberapa hari ini saya tak sempat nak ziarah blog anda. InsyaAllah, nanti saya akan ziarah balik blog anda.


Terima kasih.
Pengarah KMTK dan Pensyarah Pengiring serta peserta-peserta KMTK  menerima  hadiah Johan Inovasi Kejuruteraan
 i-DICA 2013.

9 comments:

Kniedaz said...

tahniah buat KMTK dan selamat pulang!

Kesuma Angsana said...

wah tahniah juga yer!

Yatie said...

Tahniah buat KMTK juga buat En Shaiful....tumpang gembira dan berbangga...

ANIM said...

Warga kedah tumpang berbangga..tahniah!

krole said...

pergh! tahniah bro...keep it up, agar mengecapi lebih kejayaan dimasa akan datang...ohya sal di lahad datu tu hm... dah beransur pulih..namun bertukar tempat..skngni lebih kepada semporna dan tawau..doakan sabah ya~

mama said...

assalam..Tahniah buat `KMTK` !!..

hola..! said...

waah..budak praktikal saye tuu :)

hola..! said...

waah..budak praktikal saye tuu :)

ummiross said...

Waa tahniah kepada semua, seronok tengok wajah2 ceria mereka.

Related Posts with Thumbnails