Tuesday, January 8, 2013

Dari Laguna Ke Putrajaya.

Gambar Hiasan-Putrajaya waktu malam (Credit to: Wikipedia)

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua.
 
Apa khabar anda hari ini? Hari ini saya akan bermusafir lagi. Kali ini saya akan menuju ke Putrajaya. Dah lama tak pi ke Putrajaya. Esok, saya ada meeting kat KPM di Putrajaya. Doakan agar saya selamat pergi ke sana dan kembali ke Laguna Merbok.

So...insyaAllah esok, entri saya dari Putrajaya.

7 comments:

Kesuma Angsana said...

hati2 diperjalanannyer moga semuanye selamat

ANIM said...

kirim salam kt sape2 yg saya kenal ya kalau jumpa, heee..

eelobor said...

salam tuan, saya pun dah lama tak mengembara ke blog kekawan. posting pun dah kurang dan ikut mood & terasa di hati sekiranya ada yg nak berkongsi. apapun tq sbb menyinggah sebentar...

❤Kamsiah❤ said...

putrajaya yg cantik ,suka tgk jambatan2 kat sana..

Kasih Salina said...

kerja sambil jalan2, ok jugak tu..

krole said...

pergh! bestnye bro..owh ada mesyuarat..baik2 yew~

mama aini said...

semuga selamat & dipermudahkan olih Allah..insyaallah..

Related Posts with Thumbnails