Saturday, January 5, 2013

Beza Streamyx dengan Unifi.

Assalamualaikum Dan Selamat sejahtera buat rakan2 bloggers Dan silent readers...
Entri malam ni berkenaan Streamyx vs Unifi coz Kat Laguna Merbok promosi Unifi sedang giat dijalankan. So...saya nak pendapat drp rakan2 coz saya la ni pakai line streamyx. Apa perbezaan Streamyx dgn Unifi? berbaloi ka kalau tukar ke Unifi?

7 comments:

❤Kamsiah❤ said...

unifi tu ada pakej ,kan...harga pun berbeza ikut pakej...tp ramai yg kata laju melebihi streamyx..

krole said...

adus tak berapa tau bro..tp rasanya streamyx lbh baik~

Hanif Idrus said...

Entah ler..tapi selama ni pakai sreamix ok..kekalkan ok gak.
Tapi dgr kabar unifi lagi murah kot.

najihah said...

DEAR, unifi mmg laju giler2 dri streamyx..sy sndiri yg gune unifi..kalu awk nk taw more details, and berminat nk pasang unifi, leyh sms sy 0139050862-najihah :)

Kasih Salina said...

unifi dah sampai kat kedah ker..kalo camtu betol la cakap tm, saya ada tanya tahun lepas, katanya tahun 2013 baru ada kat sp,kalo area changlun ni tak tau la bila boleh dapat pakai..memang ternanti2 sgt nk pakai unifi..teringin sgt nk merasa internet laju..

mama aini said...

ehem mama pun menggunakan streamyx..ank mama pula guna unifi..unifi ada`hypp TV`..buat masa ni unifi lbh laju dr streamyx..he2x..

NAWRAH ALWANI said...

unifi lebih baik sbb unifi dy pkai fiber optic, then kalau unifi nie tgk youtube laju je xde buffer :D

Related Posts with Thumbnails