Monday, November 19, 2012

Dari Perkampungan Atlit dan Pegawai Karnival Kokurikulum Matrikulasi 2012.

Assalamualaikum Dan salam sejahtera

Lama kita tak bersua di dunia blog...Ketika ini Hujan renyai2 di  Perkampungan KAKOM ke-12, Kolej Matrikulasi Kedah di  Changlon.
Pernah sampai ke Changlon?  kalau Anda nak ke Bkt Kayu Hitam atau ke UUM pasti Anda lalu di pekan ini.
Maaflah rakan2 semua  x sempat nak publish entries Dan bw ke blog Anda..
Internet slow Dan masa terhad. InsyaAllah. ..Ada free time saya ke blog Anda.




9 comments:

Yatie said...

Salam Ziarah kembali, terima kasih atas ucap tahniah buat anak akak..akak amat2 menghargainya...

shaiful zaidi said...

@kak Yatie: Sama-sama.

khairul said...

buat autoshow pon best gak ni

shaiful zaidi said...

@Khairul: betul 3x...

ANIM said...

changloon tu bukan je tenet slow shaiful. saya pernah sampai sintok, siaran radio pun payah nak dapat....jauh nun!

❤Kamsiah❤ said...

selamat berkampung dan bersukan kat sana la ya en shaiful...

Kesuma Angsana said...

tq sudi jengk blog KA ye

Kasih Salina said...

owhh..duk ada di matrikulasi kedah rupanya..duk ada di changlun boleh la ke bkit kayu hitam ataupun padang besaq..shopping..

mama aini said...

banyak aktiviti kat karnival matrikulasi 2012..bznya en.shaiful..

Related Posts with Thumbnails