Thursday, November 15, 2012

Cuti-cuti Di Malaysia @ Batu Feringghi.

Assalamualaikum Dan salam sejahtera.

Terima kasih kepada rakan-rakan yg telah bagi cadangan utk tempat saya bercuti. Setelah ditimbang Dan dibuat keputusan berdasarkan faktor Semasa iaitu cuaca Dan tempoh cuti yg singkat, saya bawak family main ke Bt. Feringghi, Penang.
Ptg skit nak Ronda Penang Dan balik ke Laguna Merbok.
Jom cuti-cuti di Malaysia. ..




9 comments:

ummiarissa said...

ada masa meh jalan2 kelantan pulak ye...duk homestay saya...he he he

mama aini said...

assalam en.shaiful..slm maal hijrah buat en.shaiful & family.. cantik kan penang..lama mama tak kesana..mama suka mkn nasi kandar yg kaww & pasembornya yg sedap.. ;)

Kasih Salina said...

tu dia, baru lah seronok anak2 dapat cuti2 malaysia.ni mesti kat bayview beach resort.swimming pool tuk budak2 yg seronoknya..mak pak plak leh la rehat2 kat tepi pantai..

darulaman lake homes tu otw ke taman tunku sarina tu la..tak jauh mana dgn tasik..

ANIM said...

selamat bercuti...saya belum berkesempatan lagi. suami masih belum dapat bercuti lagi macam kamo

❤Kamsiah❤ said...

belum sempat bercuti...byk kenduri dan anak kedua nak amik stpm..

krole said...

fulamaks bro..cam best r...tak tahulah bla krole le smpai sna...wuah siap ada swimming pool lagi terbaik!!!

Kasih Salina said...

salam jumaat..

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer

khairul said...

bestnya cuti..sy x bercuti lagi ni

Related Posts with Thumbnails