Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday!


18 comments:

KhaiRin : anies said...

hntr la ke sini sebijik!

Kesuma Angsana said...

alahi terliuq lah, nak pi cari kicap gula dn cili api sat no!

dari dapur nasya said...

Salam En.Shaiful....
mak aiii lebatnya buah..pokok sendiri ka..kalau cicah ngan kuah rojak Mak Bee sedap nih.

mama aini said...

assalam..ehem sedapnya kalau dpt sebijik..pos ke klang sikit !!!..he2x..

IntaNBerliaN said...

singgah balas kunjungan :-)

buat cicah sedap ni :-)

man said...

sedapnya..heheh

Hanif Idrus said...

SEdap mata memandang lagi sedap kalau dapat sebijik..hehhe

❤Kamsiah❤ said...

depan umah en shaiful ke...:)

Shaiful Zaidi said...

@KhaiRin : anies
salam...maaflah buah tu kat kg. Saya kat Laguna.

Shaiful Zaidi said...

@Kesuma Angsana
mmg sedap kalau cicah dgn toyu + cabai.

Shaiful Zaidi said...

@dari dapur nasya
salam Pn....pokok pelam kat kg saya..
yg masih belum masak tu mmg sedap kalau dimakan bersama kuah rojak Mak Bee.

Shaiful Zaidi said...
This comment has been removed by the author.
Shaiful Zaidi said...

@mama aini
salam mama... maaf mama, buah tu kat kg. saya balik kg last week, entah2 buah tu dah luruh abis.

Shaiful Zaidi said...

@IntaNBerliaN
terima kasih

Shaiful Zaidi said...

@ man
mmm...sedap.

Shaiful Zaidi said...

@Hanif Idrus
kena mai panjat pokok ambik sendiri...hehehe

Shaiful Zaidi said...

@ ❤Kamsiah❤
depan umah family saya kat kg.

khairul said...

yummyyyy

Related Posts with Thumbnails