Tuesday, May 15, 2012

Masa Untuk Kemaskini.

Assalamualaikum dan salam sejahtera
.

Apa khabar rakan-rakan semua? Sekarang masa yang sesuai untuk saya kemaskini blog. Walaupun, sekarang saya sedang bercuti, tapi dek sibuk urusan lain,antaranya ialah mengecat rumah..... maka tak sempatlah nak update blog. Maaflah...blog-blog rakan pun saya tak sempat terjah. 

Hari ni, saya ubah sikit template dan buang apa yang patut..InsyaAllah, selepas ni sesi BW akan berjalan balik.

Terima kasih kerana masih sudi singgah di sini.

6 comments:

Kamsiah said...

selamat mengubah suai rumah en Shaiful...

Shaiful Zaidi said...

@Kamsiah
tq akak...

Hanif Idrus said...

Selamat ubah suai..tak lama (kalau tak salah) bulan Jun ini Pakcik Google nak updated PR major...

KhaiRin : anies said...

ada vacuum x? sy kasi pinjam heheheh

p/s ignore je la WV tu ;-)

wantie said...

berkemas k.datang bw follow u.come to my house

mama aini said...

assalam..ehem rajinnya..he2x..

Related Posts with Thumbnails