Tuesday, February 28, 2012

Kek Angry Birds Buat Haifa.

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Apa khabar? Hari ini saya ingin berkongsi kek Angry Birds (foto saja) yang ditempah khas oleh isteri saya buat anak tersayang Haifa Batrisyia sempena ulangtahun hari lahirnya pada 26 Feb. 2012 yang lalu. Kejap jer masa berlalu...dah 7 tahun.




12 comments:

Yatie said...

Happy Birthday buat adik Haifa yg manis,cantik kek yg ayah dan bonda beri tu...auntie doakan moga adik di panjangkan usia, di berikan kesihatan yg baik, di murahkan rezeki, membesar menjadi anak yg solehah yg membahagiakan dan membanggakan ayah dan ibu serta berjaya di dunia dan di akhirat. Aminnn..

Psttt...anak En Shaiful sebaya dngn anak bongsu akak Mohammad Hamka 7 thn...tapi Hamka lahir bln 12...hujung thn...

Kazman & Sue said...

Selamat hari jadi Haifa Batrisyia dari kami sekeluarga... semoga membesar dengan sihat dan berjaya dalam hidup....

KhaiRin : anies said...

happy belated birthday haifa... cantik nyer kek dia..

Anim said...

happy birthday haifa...
sayangnya nak makan kek ni...

mama aini said...

`HEPI BEZDAY HAIFA BATRISYIA`..semuga jadi anak yg solehah..amin..cantik kek bezday haifa..

khairul said...

abg mtk maaf sbb lama x singgah .. busy skit sejak 2 menjak ni

Shaiful Zaidi said...

@ Yatie
salam kak yatie...terima kasih..

nampaknya Hamka pun dah masuk Darjah 1 lah yer...

Shaiful Zaidi said...

@Kazman & Sue
salam...terima kasih. amin...

Shaiful Zaidi said...

@ KhaiRin : anies
tq auntie..

Shaiful Zaidi said...

@Anim
thanks...dah abis pun kek tu..

Shaiful Zaidi said...

@ mama aini
salam mama...terima kasih

Shaiful Zaidi said...

@ khairul
no problem bro.

Related Posts with Thumbnails