Monday, January 16, 2012

JJCM di Permai Tepian Kg Pertama.


Assalamualaikum dan selamat pagi.

 Semalam, saya singgah di Restoran  Permai Tepian di Kg Pertama di Permatang Pauh. Restoran ini memang popular di sini dengan pelbagai hidangan. Harganya pun berpatutan. Patutlah ramai sangat pelanggan sehingga terpaksa parking  di bahu jalan. 

Masa saya sampai....nak ambil nasi pun kena beratur. Ramai sangat. ..

Sapa-sapa duk area sini, singgahlah makan kat restoran ni..

Kenderaan di letak di bahu jalan.

Berseleranya anakku makan.

Air pun cepat sampai,


Beginilah suasana di Restoran Permai Tepian.

13 comments:

KhaiRin - anies said...

bla waktu operasinya?
tgh ari shj kah?
or 24 jam?

mama aini said...

assalam en.shaiful..ramainya pelanggan..mesti makanannya sedap2 sbb tu ramai org makan kat sana..

Kazman & Sue said...

punya la ramai pengunjung di kedai ni... mesti sedap dan murah kat kedai ni....

Potrait Admirer said...

msti sedap la makanan kat kedai tu..

ikatankasihku said...

perghhh, ramainyer org..mesti best mknan kat situ

shaiful said...

@KhaiRin - anie
tgh sampai ptg kut....saya sekali-sekala lalu situ

shaiful said...

@mama aini
salam mama...makanannya sedap + pelbagai

shaiful said...

@ Kazman & Sue
betul..3x

shaiful said...
This comment has been removed by the author.
shaiful said...

@Potrait Admirer
sedaappp...

shaiful said...

@ ikatankasihku
walaupun ramai, tp servisnya cepat...

Hanif Bloglist Blog said...

MESTI SEDAP!!

khairul said...

mcm pernah p

Related Posts with Thumbnails