Friday, December 16, 2011

Destinasi Hari Ini.


Assalamualaikum dan selamat pagi.

Hari ini saya akan bermusafir ke destinasi di atas. Tentu anda tahu kat mana tempat ni...

Nak pi merisik dan meminang puteri di sini.

Doakan keselamatan perjalanan saya dan keluarga.


10 comments:

Anim said...

shaiful~save journey..harap2 janganlah antara satu syarat terima peminangan ialah menegakkan menara yg condong ni yee..

KhaiRin said...

teluk intan ka?
ooo ada sesi mkn nasi myk x lama lg ni

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Dah klik nuffnang kamu .. =)

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

mama aini said...

assalam en.shaiful..akan bertambah lagi ahli keluarga !!..he2x..ke perak sambil meminang melawat ke menara condong sekali ya?.. semuga semuanya berjln lancar..

Suhaime said...

Semoga misi berjaya.

Saya juga pernah sekali pergi ke sana.
Boleeh baca entri saya http://sohighmay.blogspot.com/2011/06/singgah-di-teluk-intan.html

Shaiful said...

@Anim
salam..terima kasih cikgu....ya mmg ada syarat, tp bukan yg tu...

Shaiful said...

@ KhaiRin
ya betul3x...insyaAllah sethn lg kut..

Shaiful said...

@ Niena Sofea
salam kenal...terima kasih. saya dah follow awak balik...

Shaiful said...

@ mama aini
salam mama..insyaAllah nanti dpt adik ipar seorg lg...tak sempat nak singgah la..abis majlis terus balik..

Shaiful said...

@0Suhaime alhamdullah misi telah mencapai objektifnya...
kembali bertugas hari ini...nanti saya akan terus ke link yg diberi.tq

Related Posts with Thumbnails