Wednesday, October 12, 2011

Mat Rempit Ala-ala Supermak.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya baru saja sampai di rumah. Sebentar tadi, keluar minum dengan isteri. Tak sangka pulak malam ni dapat saksikan secara live mat rempit beraksi ala-ala supermak  superman di Lencongan Barat Sg. Petani.


Nampaknya mat-mat rempit dapat menghidu road block polis kat tengah pusat bandar malam ni. Sebab tu, depa duk rempit kat sini. Masa duk minum, saya lihat remaja-remaja rempit menunggang motor tanpa pakai helmet. 'Kepala batu' katakan, mesti kebal punya....Tapi kalau xcident, tak tau la jadi camna...



6 comments:

LIPISLADY said...

Sallam,

Saya pun pernah tengok aksi macam tu kat tempat saya ni..pukul 1 pagi dia orang berlumba...

Shaiful Zaidi said...

Salam

ye ke...
mat rempit ni mmg tak sayang nyawa..
depa ni perlu dibimbing agar jgn duk lepak dan merempit

MaMa AiNi said...

assalam..makin banyak mat rempit dikalangan remaja kita kan en.shaiful..sedih tgk keadaan ni..apa nak jadi dgn org2 kita ni..

Shaiful Zaidi said...

@MaMa AiNi
salam mama...mmg sedih tgk anak-anak muda Melayu jadi mat rempit...

Hisyam Muhibah said...

ke sebab ramai yang menengok diorang, so diorang jadi makin bangga dan nak terus merempit :-P ??

Shaiful Zaidi said...

mungkin jugak en Hisyam...depa lg seronok bila orang tengok....tu yg dok pusing dua tiga kali.
saya tertengok jer...hehehe

Related Posts with Thumbnails